Mikä ihmeen Konsulttiverkosto Black & White?

Konsulttiverkosto Black & Whiten missio on selvä: Olemme olemassa sekä rahoittaaksemme suomalaisia urheiluseuroja että kehittääksemme kasvuhaluisia pk-yrityksiä.

Kantavana ajatuksena Konsulttiverkosto Black & White Oy:n liiketoiminnassa on se, että kaikki osapuolet voittavat. Pk-yritykset saavat käyttöönsä kokeneiden liikkeenjohdon konsulttien monipuolisen osaamisen ja erittäin kattavat verkostot, seurat saavat hyvän korvauksen jokaisesta näiden verkostoihin kytkeytyvästä konsultointitoimeksiannosta ja konsultit puolestaan saavat fiksun palkkion työstään: Win-Win-Win.

 

  • Black & Whiten taustalla on pitkä ajatustyö siitä, miten urheiluseurat voisivat kehittää liiketoimintaansa ja tarjota aitoa lisäarvoa yrityskumppaneilleen. Ratkaisuksi tarjoamme verkostomallia, jossa voittavat sekä seurat että yritys. Perusajatuksenamme on, että aina kun seura auttaa meitä saamaan omasta verkostostaan toimeksiannon, hyötyy se tästä taloudellisesti itsekin. Käytännössä siis tulemme seuran sponsoriksi, samalla kun tuomme merkittävän lisäpanoksen yrityskehittämisen tueksi. Autamme tietenkin yrityksiä myös hankkimaan kasvun vaatimaa rahoitusta julkisilta ja/tai yksityisiltä rahoittajilta.
  • Verkostomme asiantuntijoita yhdistää se, että he ovat kaikki jollain tavalla sidoksissa urheilumaailmaan. Konsulteillamme on myös erittäin kattava ja monipuolinen kokemus liiketoiminnan eri osa-alueista aina rahoituksesta ja myynnin kehittämisestä digitaaliseen liiketoimintaan ja strategisesta johtamisesta henkilöstöresurssien kehittämiseen, yrityksen operatiivisena johtajana toimiva kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen taustoittaa konsulttiverkoston toimintamallia.

 

FC TPS Turku Oy on yksi Konsulttiverkosto Black & Whiten perustajaosakkaista, mutta keskustelemme mielellämme yhteistyöstä myös muiden suomalaisten urheiluseurojen kanssa. Lajista ja kaupungista riippumatta.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Arto Kuuluvaiseen (Puh. 040 538 7515; sähköposti: arto.kuuluvainen@tps.fi).

Facebook
Twitter
LinkedIn